Записвания за GFS Футболен Лагер

  • Home
  • News
  • Записвания за GFS Футболен Лагер
  • admin
  • 1279
  • news

Записвания за GFS Футболен Лагер

Наближават Коледно-Новогодишните празници и тяхната магия, а с тях и приятните изненади!
А каква по-хубава изненада от това да обявим първия GFS Sport футболен лагер на територията на България в периода между 26.12.2020 и 30.12.2020 г. включително по време на който ще властва най-вече футболната магия и доброто настроение.
 
Тренировъчният лагер е предназначен за деца и юноши от 8 до 18-годишна възраст и ще се проведе в рамките на пет дни на Баухаус Арена в столицата. Програмата ще е на база двуразови тренировки (сутрин и следобед), които ще се ръководят от квалифицирани и опитни треньори, за които футболът е не просто игра, а религия. Към треньорския ни щаб ще се присъедини и треньор на вратарите, който да отговаря за тяхната специфична подготовка.
 
Лагерът ще се проведе по методологията на френския специалист г-н Робер Боавен. Нека кажем за информация, че именно Робер е откривателят на Оливие Жиру и много други професионални играчи на високо ниво (Деминге – Каен, Захари – По, Тел – Клермон…), той е също така бивш директор на Футболните Академии на Амиен, Гренобъл, Луан-Кюизо във Франция, участник в Африканската Шампионска Лига, създател на футболната методология Робер Боавен за индивидуална и специфична футболна подготовка в зависимост от характеристиките, качествата, потенциала и профила на всеки един играч.
 
Първият GFS лагер ще е прелюдия към програмирания втори такъв през февруари в Пазарджик, на който ще присъства и лично г-н Боавен.
 
Тренировъчният ни лагер ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, осигуряващи безопасността и здравето на всички участници.
 
Записвания се приемат до 23.12.2020 г. на телефон 0888 88 11 02, а таксата за участие е в размер на 180 лева за целия петдневен лагер, включващ 10 тренировъчни сесии.
 
Обобщена информация :
GFS Футболен лагер за деца и юноши от 8 до 18-годишна възраст, разпределени по възрастовите си групи                                                                               
Дати : 26.12.2020 - 30.12.2020 г.                                      Локация : Баухаус Арена / София                                    Такса участие : 180 лева за целия лагер                        Записвания на телефон 0888 88 11 02 до 23.12.2020 г. включително
 
Заповядайте, добре сте ни дошли и нека футболът властва по терените на Баухаус Арена !