Индивидуални тренировки по френска методология

  • Home
  • News
  • Индивидуални тренировки по френска методология
  • admin
  • 1970
  • news

Индивидуални тренировки по френска методология

Информираме ви, че структурата ни GFS Sport сключи ексклузивно партньорство с футболната платформа за индивидуални тренировки Optimal Football Training.

Специфичните тренировки са насочени към футболисти на всякаква възраст - деца, юноши и възрастни и се провеждат както индивидуално, така и в малки групи.

Тренировъчният процес се ръководи по методологията на френския специалист Робер Боавен и е съобразен с нивото, възрастта, поста и целите на всеки един играч. Ключовото в него е, че топката е най-добрият приятел на играча, а не най-големият му враг !

Основателят на платформата Евгени Найденов я лансира през 2016 година след петгодишното му следване във Франция и успешното му дипломиране в специалността "Футбол и треньорство". От тогава досега Optimal Football Training може да се похвали с десетки доволни играчи и родители, които продължават да се доверяват всекидневно за подобряването на тренировъчния им процес и тяхното усъвършенстване. Това е най-добрият атестат, че първоначалната идея да се предадат важни знания на всички футболисти, които искат да бъдат №1 на терена, се следва успешно.
 
Optimal Football Training е плод на повече от пет години, прекарани в изключително футболни градове като Нант и Марсилия, както и проследяването отблизо на тренировъчния процес във футболни школи от ранга на Олимпик Марсилия, Нант, Олимпик Лион, Рен, Каен, Ван, Льо Ман, Гренобъл и други. Всички тези години показаха за пореден път, че съвременният футбол изисква изпипване на всеки един детайл и целенасочена подготовка във всеки един аспект от играта. Именно тук е и ролята на футболната платформа Optimal Football Training !
 
Тренировъчният процес по методологията на специалиста по индивидуални тренировки във Франция Робер Боавен ще позволи на всеки един играч, независимо от неговата възраст, ниво, пост и цели, да усъвършенства своите качества в различните компоненти от играта :
 
- Техника ;
- Тактика ;
- Физика и координация ;
- Психика ;
- Ментална подготовка ;
- Невидима подготовка (правилно хранене, хидратиране на организма, сън и възстановяване, стречинг, специфични упражнения...) и още много...
 
Работи се върху всичко това и още много, тъй като водеща дума в концепцията на футболната платформа е УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО !
 
И най-големите играчи се усъвършенстват всекидневно, затова и са най-големите.
 
Футболът е спорт, който изисква, но и дава много.
 
Необходимо е да сте координирани и бързи с и без топка, както и да сте технични и тактически грамотни. Ето защо и индивидуалните тренировки с марката Optimal Football Training се провеждат в тази насока чрез специфични футболни движения и упражнения и създаване на конкретни ситуации, които често се срещат в мачовете.
 
В същото време обаче всеки един играч се тренира по индивидуален подход в зависимост от съвкупност от фактори - възраст, поставени цели, цялостно ниво, физическо състояние, брой седмични тренировки, позиция на терена, силни страни, слабости, претърпени травми и контузии...
 
Участвайки в програмата Optimal Football Training, вие ще :
 
- Се научите да тичате и спринтирате правилно ;
- Подобрите техниката на движенията с и без топка ;
- Подобрите вашата координация, издръжливост, повратливост, експлозивност, скорост и физическа кондиция ;
- Станете по-здрав физически, по-бърз и по-ловък с и без топка ;
- Подобрите техническите си качества, контрола над топката и тактическата си грамотност ;
- Усещате по-добре топката, играта и ще се придвижвате по-ефективно по терена ;
- Разчитате по-добре играта в дефанзивен план ;
- Бележите повече голове и ще се превърнете в хищник пред гола ;
- Подобрите вашето самочувствие, психическа устойчивост и увереност ;
- Станете играчът, от който всички имат респект ;
 
Цялата Optimal Football Training тренировъчна програма е 100% индивидуална за всеки играч и се изготвя персонално за всеки един футболист.
 
Тренировките се провеждат на Баухаус Арена в столицата, както и на комплекс "Спорт Олимпик" в ж.к. Слатина, бул. "Цветан Лазаров" 13, който помещава тренировъчна стена за подобряване на техниката и контрола над топката, игрище за джитбол, фитнес на открито и закрито, както и зона за кросове и бегови упражнения.
 
Очакваме ви, заслужавате да сте №1 !
 
P.S. Повече пот в тренировките, по-малко кръв в мачовете !

За повече информация и записвания - 0888 88 11 02 !