GFS продължава с новаторството – първи Live Streaming от терен в България по време на Футболния Семинар Боавен

  • Home
  • News
  • GFS продължава с новаторството – първи Live Streaming от терен в България по време на Футболния Семинар Боавен
  • admin
  • 722
  • news

GFS продължава с новаторството – първи Live Streaming от терен в България по време на Футболния Семинар Боавен

Футболният Семинар по Методиката Боавен събра повече от 30 треньора от цялата страна на ниво детско-юношески и мъжки футбол в рамките на 3 дена интензивно обучение на терен.
 
Мосю Робер Боавен демонстрира своята методология, която допълва отборните тренировки с цел да изгради конвертируеми играчи, чиято футболна палитра става по-обогатена и разнообразна.
 
Тридневната програма по време на обучението беше богата и засегна доста важни теми от чисто спортно-техническо естество, както и менталната подготовка на футболиста с цел оптимално представяне в тренировките и мачовете.
 
Темите бяха, освен презентацията на Методологията Боавен, идентифицирането на таланта, изготвянето на стратегия в унисон с развитието на играча, неговите характеристики, неговата позиция и потенциал, прилагането на някои техники на менталната подготовка в изграждането на бъдещия шампион и още много.
 
Всички треньори имаха възможността да видят лично набор от упражнения за позициите офанзивен халф, крило и нападател и да си извлекат нужните изводи, които да приложат в тяхната работа с отборите им.
 
Отделно от физическото присъствие на българските треньори имаше и трима български специалисти от Великобритания, които проследиха обучението онлайн като това беше първият в историята Live Streaming от терен по време на семинар на футболна тематика в България. За целта голямо съдействие оказа г-н Красимир Корсачки, който е треньор в Англия и организира предаването на живо на Семинара онлайн. Целият екип на GFS Sport държи да изкаже своите благодарности към Краси за оказаната колаборация, която беше много ценна и е само отправна точка в бъдещото ни партньорство с него занапред.
 
GFS Sport доказа чрез излъчването на живо от терен, че новаторските идеи са заложени в ДНК-то на футболната платформа, която тепърва започва да разгръща своята мащабна дейност в помощ на футболистите, треньорите и скаутите от цял свят.
 
Самият г-н Боавен остана изключително доволен от провеждането на семинара, като заяви следното : „Искрени благодарности на екипа на GFS Sport за създадената организация и цялата логистика по време на семинара. Това беше първият ми семинар в Източна Европа на терен и искам да благодаря на всички български треньори, които се включиха и показаха, че са жадни за нови знания. Надявам се, че ще съумеят да внедрят компоненти от моята методика в тяхната работа и съм сигурен, че ще вървят напред и нагоре по стълбицата на успеха. Партньорството ми с GFS тепърва започва и ще участваме съвместно и в други проекти. Успехи на всички и бъдете здрави, креативни и новатори в треньорската ви дейност“.
 
Като ексклузивен притежател на правата на Методологията Боавен, GFS Sport предвижда и други събития в близките месеци в различни европейски страни.
 
Целият ни екип изказва също своите благодарности към участниците в семинара и ви казваме до скоро !